"Matrevolutionen -
Kommentarer
-
låter spännande, kan du ge ett smakprov på nån av dina favoritdelar?
-
Den berättar historiskt om varför västvärlden blev "fetträdda", ingen bevisning fanns och fuskade vetenskaplia tester. Om att sjukdomar inte blivit bättre med hjälp av mindre fett, utan tvärtom. Hur det "nya" vita mjölet mm med brist på näring gör oss fetare. Om hur fetmaepedemin drastiskt ökat de senaste generationerna pga rekommendationer på fettsnål kost och hur livsmedelindustrin är en stark kraft bakom för att kunna sälja billig ( att tillverka) mat med tillsatser och lightprodukter. Hur svårt det är för oss att tänka om ( vi är så präglade av det sen 80 talet och livsmedelsverket). Har läst andra liknande böcker, men den här var så bra pga all relevant fakta bakåt och varför vi är där vi är udag
-
Gör det. Läs den! Vore kul att höra vad andra ty ker :)
-
usa... herregud... det är illa.
-
Tillägg: klassisk socker kontra fett. Fast på ett tydligt vetenskapligt sätt (och lättläst, konstigt mog) Vi i Sverige har ju kommit ganska långt i att tänka om och det börjar synas på befolkningen. Tyvärr ej i USA.
-
det låter sjukt bra och vi vet ju att fetträdslan bara är en myt, jag är dålig på att läsa såna böcker men jag blir lite nyfiken nu.
-
Blev ej klar. Blir lite tokigt när jag skriver på min padda ;). Hade velat kopiera ett utdrag, men det gick inte. Jag tyckte den var mycket bra och mycket logisk :)
-
Min dotter har läst den och jag ska snart låna den av henne. Hon älskade den och höjer den till skyarna:-)
-
Jag vill med läsa:)
Logga in för att skriva en kommentar.