Kesella?
Kommentarer
-
Kesella funkar till både efterrätter och annan matlagning. Det är som creme fraiche i tjocklek, men lite strävare/torrare smak. Själv har jag precis rört ihop det med lite citronskal och räkor, till rökt lax! Du kan söka här på ett recept på kesellafluff - riktigt gott och med en lyxig känsla av mousse, trots att det bara är nyttigt! Du kan göra alla slags kalla såser på kesella. Lycka till! PS: Man kan även baka med det, om man gillar sånt :)
-
Blanda med tinade blåbär och hallon. Mumsfillibabba.
-
Tack =) Det finns så många olika användningsområden? Bara hört talas om den varianten med funlight i. Tack nu har jag massor att fundera över =)
-
Finns hur mycket som helst att göra! *Blanda med fun light="yoghurt" *Naturell med bär/frukt *Alla möjliga kalla såser med valfri kryddning *Plättar *Som pålägg på smörgåsen m.m Finns som sagt massor att göra! :)
-
Nats: Pålägg på mackan? Som philadelphia (osäker på stavningen) då?
-
Ja precis! Så kör jag :)
-
Och istället för smör!
-
Nats: Ahh okej, det får jag ser till och prova =) Tack!
Logga in för att skriva en kommentar.