Även dag 3 gick bra...
Kommentarer
-
Visst blir den pizzan bra, jag brukar oxå göra den. Kram Sandra
-
Ja, det var godare än jag hade förväntat mig! :-) Får se hur det smakar att värma upp pizzan idag, kommer göra det i ugnen men jag misstänker att botten är mjuk/blöt nu...
-
Jag gjorde ostkakan såhär enligt detta recept: Originalrecept ostkaka: 4 ägg 1 stort pkt Keso (500 g) 3 dl grädde 3 msk hackad sötmandel 5 droppar bittermandel olja (2 msk socker/sötningsmedel) Rör ihop alla ingredienser. Häll smeten i en ugnsfast form och grädda i 175 grader till ostkakan fått en fin gyllenbrun färg och fått en fast konsistent. (Jag hade 3 msk mandelmjöl och ca 2 msk hackade mandlar. Jag lät också keson rinna av lite. Bittermandelolja hade jag nog dubbla mängden, men det är en smaksak :-) Jag hade i lite drygt 1 msk steviaströ.
-
Den smakade godare idag när jag värmde den och åt med halvtinade hallon och lättskakad grädde (rinnande) :-)
Logga in för att skriva en kommentar.