Upp i vikt, men vad bra det går!
Kommentarer
-
Väntar på att laxsidorna går ned i pris, brukar direktgrilla de i klotgrillen med locket på med enbart skinnsidan ned och helst med rökspån. Skinnet brukar bli helt svartbrännt och går lätt att dra av den nygrillade laxen, misslyckades dock en gång då den fick ligga på för länge, då hann även köttet närmast skinnet också bli brännt.
-
Mmmm, det låter sjukt gott med bränd skinnsida (ja, det som blir kvar, då). Lite roligare med direktgrillning. Ska testa med rökspån nångång, nån särskild "doft" du rekommenderar?
-
Hickory är och har under många år varit min favorit. Testade nyligen pecanspån som omväxling och den var ok men hickory är ändå favoriten. Vad för typ av grill har ni?
-
Hickory låter spännande, får botanisera! Har en grilltunna med lock!
Logga in för att skriva en kommentar.