LCHF kesoplättar med ost och skinka
Godmorgon!
Har ni hunnit äta frukost än? Om inte så vill jag slå ett slag för de här kesoplättarna med ost och skinka. Den frasnka senapen blir pricken över i:et. Du som är plusmedlem hittar receptet här.
Ingredienser till 2 portioner:
- 2 råa ägg
- 250 g keso 4 %
- 1,5 msk fiberhusk
- 20 g smör
- 2 tsk fransk senap
- 20 g ruccola
- 30 g rökt skinka
- 30 g hårdost 30 %
- 1 tomat
Gör så här:
- Knäck äggen i en skål och tillsätt keso samt fiberhusk. Kör med mixer till jämn smet. Låt svälla 5 minuter.
- Smält smör i en stekpanna och stek plättarna gyllene på båda sidor. Det tar lite tid, så ha inte för hög värme.
- Bred på senap på hälften av plättarna. Lägg sedan på ruccola, ost, skinka och skivad tomat. Avsluta med resten av plättarna så du får en "dubbelplätt".
Gillar
Kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar.
Ingen har kommenterat detta inlägget.