Experiment igen
Alltså, när man har en hel påse bananer över som börjar se molokna ut så finns det ju bara en sak att göra. Bananpannkaka.
Experimentet den här gången består i huruvida det går att göra pannkakor av banan, oatly, mandel och ägg.
Om det inte går blir det mager lunch...
Gillar
Kommentarer
-
Det går ju att frysa bananer med skalet på och sedan använda till smoothies. Får jag bananer över brukar jag mosa bananer och blanda i hallon och göra glass till barnbarnen. Men banankaka får jag prova någon gång.
-
Pannkaka på banan och ägg blir fruktat gott! :D :D :D
Lite mandelmjöl i skadade absolut inte, det enda som hände var att det blev ännu godare. Banan och mandel fungerar otroligt bra ihop :-)Fast det måste nästan vara bananer som så mogna att de är en kvart från att ruttna, om man vill ha den där riktigt fylliga, supersöta smaken av banan utan att tillsätta extra socker.
-
Håller med gasten, med bara banan som varit i frysen kan man göra jättegod mjukglass. Vill man lyxa till det kan man lägga i lite mörk choklad som smaksättare
.
Skiva dom tunt innan du fryser det, annars fördärvar du matberedaren.
-
Har frusit in banan någon gång och förstört dem, de såg frysbrända ut, så jag trodde inte det gick? För kall frys kanske.
-
De blir mörkt bruna när de legat i frysen om det är det du menar ?
-
Ja, de ser lite förstörda ut om man säger så. Ska det vara så?
Jag kan alltså ha kasserat fullt fungerande bananer?
Logga in för att skriva en kommentar.