Nu känner jag igen mig
Kommentarer
-
Normalstora är ett relativt begrepp, här hemma skulle maken kalla dem för pyttesmå (han älskar bullar) :-) Den absolut bästa fyllningen hittills har varit mandelmassan, men jag tror det beror på att jag smaksatte degen med 1g saffran (därav att de är så illandes gula). Jag är så svag för saffran! Med samma princip borde man väl kunna göra bröd, om man rullar degen till bollar, så det blir som ett stort brytbröd?
-
Ser smarrigt ut med jättebullarna! Av en deg på ½ l mjölk brukar jag göra 40 normalstora bullar. Favoritfyllningen är smör+socker+vaniljpulver+kardemumma. Ungarnas favorit när de var små var deras mormors: smör+socker+kakao i en smet som breds på degen. Nuförtiden äter tyvärr varken de eller jag bullar, de av hälso/kaloriskäl, jag av samma skäl + sockersugrisk....
Logga in för att skriva en kommentar.