Väldigt väldigt roligt
Vilodag idag, det känns som att det kan behövas. Tusingar i tisdags, lätt distans i onsdags (som blev 50% längre än planerat) och ett distanspass med fartökning som blev betydligt hårdare och längre än plan. 45km den här veckan och då har jag 39km till inplanerade. I gengäld blir de två nästa veckorna lätta, lagom långa pass och inget riktigt jobbigt för att hämta hem den tunga träningen den här veckan. Sen börjar ett nytt block tung träning. Styrketräningen hänger med, bara ett pass denna veckan i och för sig, men vem vet vad jag hinner med idag? :-)
Jag är överlycklig i de nya skorna, de är väldigt sköna. Samtidigt kan jag inte låta bli att undra hur det hade varit att springa i de fina Brooks-skorna också. Det kommer nog att sluta med att jag köper dem med... Fast det känns som overkill, jag har ju två par som fungerar. Man kan väl inte ränna iväg och köpa skor bara för att de är snygga heller.
Min hemsida är också jätterolig, jag har fortsatt att lägga upp mina favoritrecept, idag kommer jag upp i 60st sedan starten för mindre än 2 veckor sedan. Det är jag rätt nöjd med, men jag har massor kvar som jag vill lägga upp. Jag blir nog aldrig klar, men det gör inget. Jag har jättekul medan jag håller på, det är väl det viktigaste :-)
Det jag har mest problem med är bröd, grovt bröd. Jag vill göra det grövre, men jag hittar inte en bra blandning av mjöl, om det nu är det som felas. Det kanske är något annat. Jag får iaf inte till det där "rågkuse"-lika, eller som det där finska rågbrödet man kan köpa på ICA eller Coop, eller i viss mån rallarhalvor. Det är lite synd för jag gillar verkligen riktigt grovt bröd.
Mina ambitioner att lära mig laga mer vegetariskt (fler recept alltså ) är oförändrade, men dygnet är bara så långt och jag kan inte laga mat som inte äts. Men det ska å andra sidan ätas varje dag, så förr eller senare... :-)
Jag har väldigt roligt just nu, väldigt väldigt roligt :-)
Gillar
Kommentarer
-
Ja, så skönt det ska bli! Och tänk när man kan börja ha egna, färska kryddor på balkongen igen <3
-
Du sprider nog den glädjen också med dina inlägg
Pepp!!
-
Tack Tita! :D
-
Den där finska rågbrödet görs nog med hjälp av en rågsurdeg har jag fått för mig att jag såg som en liten flicka på landet. Och jag tror att man använder bara rågmjöl i det brödet också, men är inte helt säker. Googlade ett recept på my taste men lyckas inte få in länken med paddan tyvärr.
Hoppas du lyckas med att få till ditt eget grovt bröd.
Och jag röstar på att du köper dem där andra skorna också, att dem är snygga är en bra anledning till att köpa dem
-
Tummen upp för din fina hemsida! Där fanns många frestande recept med fina bilder.
-
Tack salsasyrra! Surdeg har jag aldrig lyckats med ... hm ... Jobbigt! Men skam den som ger sig, nån gång måste det gå :-)
Tack Biggan60, förhoppningsvis kommer lite fler fantasirika och inspirerande recept framöver när jag fått in "stapel-recepten" eller vad man nu ska kalla dem, de man gör ofta och gärna :-)
-
Så massa bra grejer! Kul med mera vegetariskt! :-D
-
Snart är våren här och säsong för frukt och grönt till skapligt pris. Ratatouille, babba ganoush, spenar med ris i ugn, fylld spetspaprika med fetaost och äggstanning. Mmmm. Längtar efter vårmarknaden🔜
Logga in för att skriva en kommentar.