icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
🔢 Dom senaste 14 åren har jag gått upp och ner i vikt väldigt många gånger. 2006-2007 gick jag ner från 76 kg till 60 kg (min målvikt). Sen gick jag upp i vikt och i mars 2012 vägde jag som mest: 88,8 kg. I höstas gick jag upp ca 5 kg. I somras gick jag ner över 6 kg. Året slutade på +7 kg. Men jag tänker fanimej inte ge upp! Jag tänker gå till botten med det här. Ska gå ner i vikt och bli stark en gång för alla. Chips, choklad och godis är en flykt. Men jag vill inte fly, jag vill vara modig. DET är enda sättet att verkligen LEVA.🐅🌸
25 januari 2016 19:36
4

Normalt blodtryck

Idag vägde jag 82,4 kg. Yay! Men jag litar inte riktigt på vågen. Dock har jag inte flyttat på den, så det borde vara möjligt att jämföra de olika viktmätningarna. Men vi får se vad jag kommer väga imorgon och dagarna framöver!

Igår åt jag en bacon cheese burger med salladsblad, lök, ketchup och majonäs på Five Guys. Dom har bättre råvaror än andra snabbmatsställen. Vet att lök och ketchup innehåller lite kolhydrater men det sket jag i. Gick ju ändå ner i vikt!

Igår kollade jag även mitt blodtryck och det var normalt (100-140/60-90 är normalt enligt info jag hittade på nätet. Är det nån som vill hävda att andra nummer gäller för en 30-årig kvinna så varsågod.) Se foto för mitt blodtryck. Det är lustigt att folk fortfarande hävdar att mättat fett orsakar högt blodtryck!

Jag gjorde en mixad träning igår: 5 min på "cyckel med ryggstöd", 5 min på "the elliptical" och 4 intervaller på olika tid, lutning och hastighet på löpbandet. Idag ska jag göra ett träningspass från 19-20.00. Vet inte riktigt vad det innefattar så det ska bli intressant!

 

 

Gillar

Kommentarer

  • 26 januari 2016 06:56
    FrkM

    Grattis!
    Burgaren ser supergod ut :)

    FrkM
    http://padetrettio.blogg.se

  • 26 januari 2016 08:14
    Lovis

    Perfekt både blodtryck och mat smiley

  • 26 januari 2016 11:44
    utter

    Härlig använding av salladsblad! :-D

  • 26 januari 2016 15:17

    Tack!

Logga in för att skriva en kommentar.