icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej!

Jag har fem barn, födda 95, 97, 98, 10 och 11. Under de två senaste graviditeterna gick jag jag sammanlagt upp 30 kg. 9 månader efter den sistnämnda har jag nu gått ner alla dessa kilon. Däremot har jag ca 5 kg kvar sen jag för fyra år sedan fick problem med ett knä, slutade träna och knappt rörde mig alls. Jag är nu "back On track" och har återupptagit träningen. Det blir mestadels spinning, zumba, core, body pump och muscle challenge. Jag följer ingen särskild diet utan tror att kroppen mår bäst av lite av allting. Jag försöker dock undvika extremt fet mat och sötsaker.
18 juli 2011 12:45
5

Smal supergod indisk fiskratt

Jag at en valdigt god fiskratt igar. En indisk fiskratt med chili och garam masala. Den var uppskattad av alla i hela familjen, tom sonen som normalt inte gillar fisk. Till raga pa allt sa var den kalorisnal. :)

Kommentarer

  • 18 juli 2011 13:01
    Recept, snälla? :-)
  • 18 juli 2011 13:12
    Låter spännande. Säger som LadyG recept?
  • 18 juli 2011 14:26
    Recept 4 pers: 600-800 g torskfile eller file av annan fast fisk, farsk eller fryst 1 tsk salt 1tsk vitlokspulver ett par dl vatten 1 tsk Garam Masala 1/2-1 msk rod chilipeppar 1 tsk gurkmeja 1 tsk paprikapulver 1 dl vatten 4-5 msk matolja 2 tomater, hackade (vi anvande 4 st) 1 gron chilifrukt (da affaren inte hade gron chili anvande vi rod chili) 2 vitloksklyftor 1. Tina frysta fileer och skiljdem forsitigt at. 2. Sjud fileerna i sa lite vatten som mojligt med salt och vitlokspulver i nagon minut, inte mer, tills fisken vitnat. Ta forsiktigt upp den med halslev. 3. Ror ut alla de torra kryddorna i vattnet. Varm oljan till medelvarme i en stor stekpanna. Lagg i tomat, chili och vitlok och fras tills vitloken ar ljusbrun, men inte brand. Hall i kryddblandningen, ror om och lat koka ihop 3-4 minuter. 4. Lagg forsiktigt i fiskfileerna och sjud 4-5 minuter tills fisken hunnit ta till sig kryddsmaken. Stro over lite hackad koriander. Severa med naan (vi at det med ris)
  • 18 juli 2011 16:36
    Tack! Vilket [UNDERSTRUKEN]kanonrecet[/UNDERSTRUKEN]!
  • 18 juli 2011 18:56
    Mmm ser jätte gott ut skall prova redan i morgon

Logga in för att skriva en kommentar.