Skirat smör över ägg o räkor...
När man ändå ska ha skirat smör, måste man det göra på rätt sätt. Jag kokade o rörde smöret tills det blev brunt så att man kände nötdoften från smöret, sen fick det koka lite till så att det blev små, små bruna korn längst ner i kastrullen. Tog bort skummet med en sked, och hällde smöret över räckor o ägg ä torsken, mm såå gott.
Ja, men nu har vi ätit gott hela dan, och enligt matdagboken så har jag fortfarande lite kvar att stoppa i mig. Det blir nog bra det här, fast jag blev förskräckt när jag klev på vågen i eftermiddag, jisses 76,2 kg på tok för mycket, jag har inte varit över 75 någon gång.
Få se om jag kan fixa det nu, ska notera allt jag äter, så ser jag kanske förändringen, och blir mer motiverad att fortsätta.
Härligt solen lyser ute nu, när vi tog en promenad till affären, små regnade men vi fick ihop 6592 steg och det var skönt ute inte för varmt.
Trevlig kväll
Gillar
Kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar.
Ingen har kommenterat detta inlägget.