kesella + funlight= ?
Kommentarer
-
Det handlar väl bara om smaken - inte alla som gillar ren Kesellasmak.
-
jag har saften i för smakens skull bara.
-
Tror också det är mest en smakfråga faktiskt.
-
Jag har det för smaken och variationen. Även om jag käkar rent också. Eller blandat med keso och frukt.
-
Jag käkar keso med tinade hallon ibland. Känner mig misstänksam vad det gäller aspartam. Stevia är ett alternativ men det kan man inte baka på.
-
Kan man inte baka på Stevia? Jag har sett ett recpet på kladdkaka med stevia. Aldrig testat själv dock. Jag har en flaska flytande stevia hemma som jag aldrig använder. Den ger en konstig sötma som jag inte gillar.
-
Jo man kan baka med stevia, det gör en vän till mig, dock är den väl sötare än socker 200 gånger sötare eller något, och tror hon sagt att den blir en besk smak ifall man får för mycket av den.
-
De flesta sötningsmedel går att baka med, man får bara vara noga med ugnsvärmen, "de gamla" sorterna fungerar väl bäst runt 175grader men de nyare går väl upp runt 200 om jag inte minns fel... har sukrin och flor melis att baka på, det är väl det närmsta sötningsmedel som påminner om socker som jag hittat i smak. :) Men är man van vid vanligt socker, tar det ett tag innan man vänjer sig vid smaken antar jag. :)
Logga in för att skriva en kommentar.