icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
21 februari 2011 16:58
10

Lyckan är total!!

Ni som läst min blogg från start vet att det jag saknat mest är filmjölk och muslii!! Jag har precis kommit hem från gymmet och sitter nu med en smoothie jag gjort på 1dl turkisk yoghurt,1dl grädde, 1dl mineralvatten och 1dl hallon. Och vet ni!? Det smakar precis som filmjölk! IM IN HEAVEN!! Så, [FET]tips på lchf-muslii efterfrågas [/FET]sen kan jag fanimej leva på den här dieten forever =D

Kommentarer

  • 21 februari 2011 17:12
    marita49
    här är en som jag brukar göra hittade den på nätet för ett tag sedan : 1 dl linfrön 1 dl sesamfrön (oskalade) 1 dl solros frön 1 dl pumpa frön ½ dl krossade nötter Bland som du vill ½ dl rostade mandelflarn 2 msk kanel 1 tsk Vaniljpulver ½ dl olja (jag föredrar kokosnötsolja) 1 dl vatten Rör ihop i en skål och låt stå en tio minuter. Rosta i ugn på 200° i tio minuter eller tills den fått en gyllene färg.
  • 21 februari 2011 17:21
    åå tack, de ska jag prova!! =D
  • 21 februari 2011 17:51
    Vist är det gott med smoothie. Gör lika dan men jag har nog bara ½ dl hallon och kranvatten bara Åååå den musslin knycker jag. Tack
  • 21 februari 2011 17:54
    Nats
    Vill bara säga grattis till den fantastiska upptäckten! Härligt!
  • 21 februari 2011 17:56
    tack nats! =D Vatten och 1½dl vatten missmullig? bara? :O
  • 21 februari 2011 17:59
    Vill ha min krämig så tar 1dl vatten
  • 21 februari 2011 17:59
    Nää yoghurten med förstås*L*
  • 21 februari 2011 18:02
    blir den inte mindre krämig av vattnet? =D
  • 21 februari 2011 18:08
    *L* fan jag läser som en kratta, din är bra*L*
  • 21 februari 2011 20:31
    Har ett Dukanrecept, men vi äter ju lite fett vi, så du får väl vräka på med lite fetare kesella:) 180C ugnsvärme 1 äggvita 2 msk havrekli 1 msk vetekli 1 msk kvarg eller kesella 1 msk sötningsmedel 1 tsk kanel, kakao, vanilj eller den smak du vill ha. Blanda allt i en skål och brd ut på bakpapper så det blir ett tunnt lager. ca 3-4 mm. Baka i ugnen i ca 20 minuter eller lite längre om du vill ha dem extra crispy och mörka. Låt svalna ca 10-15 minuter och bryt sen sönder kakan i små flingbitar

Logga in för att skriva en kommentar.