Lyckan är total!!
Kommentarer
-
här är en som jag brukar göra hittade den på nätet för ett tag sedan : 1 dl linfrön 1 dl sesamfrön (oskalade) 1 dl solros frön 1 dl pumpa frön ½ dl krossade nötter Bland som du vill ½ dl rostade mandelflarn 2 msk kanel 1 tsk Vaniljpulver ½ dl olja (jag föredrar kokosnötsolja) 1 dl vatten Rör ihop i en skål och låt stå en tio minuter. Rosta i ugn på 200° i tio minuter eller tills den fått en gyllene färg.
-
åå tack, de ska jag prova!! =D
-
Vist är det gott med smoothie. Gör lika dan men jag har nog bara ½ dl hallon och kranvatten bara Åååå den musslin knycker jag. Tack
-
Vill bara säga grattis till den fantastiska upptäckten! Härligt!
-
tack nats! =D Vatten och 1½dl vatten missmullig? bara? :O
-
Vill ha min krämig så tar 1dl vatten
-
Nää yoghurten med förstås*L*
-
blir den inte mindre krämig av vattnet? =D
-
*L* fan jag läser som en kratta, din är bra*L*
-
Har ett Dukanrecept, men vi äter ju lite fett vi, så du får väl vräka på med lite fetare kesella:) 180C ugnsvärme 1 äggvita 2 msk havrekli 1 msk vetekli 1 msk kvarg eller kesella 1 msk sötningsmedel 1 tsk kanel, kakao, vanilj eller den smak du vill ha. Blanda allt i en skål och brd ut på bakpapper så det blir ett tunnt lager. ca 3-4 mm. Baka i ugnen i ca 20 minuter eller lite längre om du vill ha dem extra crispy och mörka. Låt svalna ca 10-15 minuter och bryt sen sönder kakan i små flingbitar
Logga in för att skriva en kommentar.