Bakdag
Kommentarer
-
Har du torkad frukt i din crunch musli(minns inte hur man gör Tyska yt*L*) Är så godis sugen idag*L*
-
vad är vanilla crunch musli? Är de lchf? det jag saknar mest är nämligen min filmjölk och muslii.. så detta vore ju underbart isf!
-
Ulrika Davidsson Gör ju en del LCGF men även Gi så bara hanham kan berätta vilket detta var
-
Ja,ja, ja jag ska berätta....hi,hi,hi. jag har gjort om Ulrikas lite så den passar mig bättre. Jag tar helt bovete och solroskärnor och lägger i blöt över natten. Dagen efter sköljer jag detta noga. Blandar i riven kokos, agavesirap, ekologiskt vaniljpulver, kanel, kardemumma och blandar om. Ugnen på 200 grader. Brer ut blandningen på en bakplåt, tunt och rostar. Tar ca 20-30 minuter per plåt. Supergott. Lchf eller ej? Ulrika D kallar boken Lchf på mitt sätt så det är nog ganska ok men inte så strikt som skaldermans lchf. Är ni nöjda med mitt svar tjejer? Ha en fortsatt mysig söndag kväll.
-
Låter ju onekligen supergott.. men är det inte helt lchf vill jag nog inte köra det :) Vad kör du för yoghurt?
-
Det som inte skulle vara lchf är väl i såfall bovetet, solrosfröna är ju ok liksom kokos. Jag brukar ha turkyoggi eller vanlig filmjölk som jag tar kanel i. Till frukost är det inte lika [KURSIV]farligt[/KURSIV] med lite kolhydrater som det är på kvällen.
-
agavesirap vad är de? och är de tillåtet?
-
Japp det är tillåtet sötningsmedel precis som sukrin. Finns bland sirap om din butik har det. Det är kanon faktiskt. Jag tar i lite i filen eller yoggin oxå ibland.
-
#hanham vet du på rak arm vad agaven är gjord på?
-
åh låter ju underbart.. jag överdoserade alltid honung förut i filen och saknar de som tusan.. Måste nog testa den här musliin isf, fast utan bovetet då..
-
Agave är socker av naturligt ursprung. Agave utvinns ur en kaktus. Består av fruktos som är ett socker som vår kropp smälter långsammare och på så sätt hindras sockret från att nå ut i blodet alltför snabbt.
-
Då är det mycke kolisar i agaven med ju. Får bli Stevia eller sukrin då
Logga in för att skriva en kommentar.