icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hoppas att Lchf ska hjälpa mig att bli av de där sista envisa kilona som inte verkar vilja försvinna.
3 februari 2011 09:02
6

Low carb bröd

idag blev det low carb bröd från carbzone till frukost. Det är helt underbart gott och jag kan varmt tipsa om det. Rosta det lite på med smör och ost. Hemma med en sjuk son så idag ska jag baka lchf biscotti skorpor som kan vara bra att ha hemma om suget blir för stort. Super till en kopp grönt chaite på kvällen.

Kommentarer

  • 3 februari 2011 09:40
    jag kör den oxå när suget blir stor, men det händer sällan. har köpt en limpa för 3 veckor sedan, har ätit bara 5 skivor sen dess :)
  • 3 februari 2011 12:17
    malan537
    Nämen kan man få recept på dessa skorpor...behöver också ngt mot kvällssuget : )
  • 3 februari 2011 16:16
    Det kommer från boken bakglädje med lchf. Biscotti 20-25 st [FET]Ingredienser[/FET] [PUNKT]3,5 dl sötmandel [PUNKT]1 dl sukrin [PUNKT]1,5 dl bake Pro [PUNKT]2 tsk bakpulver [PUNKT]2 st ägg Beskrivning Sätt ugnen på 175 grader. Mal 2 dl mandel till mjöl. Hacka resten av mandeln till mindre bitar. Blanda alla torra ingredienser. Blanda ner äggen och rör till en deg. Låt degen vila i kylen ett tag. Forma två - tre längder på en bakplåt. Platta till längderna. Degen kan vara kladdig så då går det enklare om du fuktar fingrarna med vatten. Grädda mitt i ugn ca 15 minuter skär de varma längderna i sneda bitar. Sänk värmen till 100 grader och torka kakorna i ca 35 minuter. Förvara kakorna torrt i en burk annars kan de bli mjuka.
  • 3 februari 2011 17:37
    malan537
    Tack:) Vad är bake pro?
  • 4 februari 2011 08:36
    Det är ett bakprotein som kan beställas på nätet och som ersätter mjöl.
  • 4 februari 2011 08:50
    malan537
    ok tack:)

Logga in för att skriva en kommentar.