icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Upptäcksresande på Livets väg och lärling under Kärleken.

I övrigt är jag en allkonstnär som brinner för växande, lärande, läkande, ljuvligt god ekologisk hälsosam mat, meditativitet, tystnad, varande, skapande, växtlighet och blomstring, rörelse, musik och mycket mycket mer som allt kan innefattas i att Leva Livet Fullt Ut :)

För två år sedan kom jag hem från en lång resa. Efter att under lång tid levt både ekonomiskt och kalorisnålt boendes i naturen, ägnat dagarna åt själsligt och kroppsligt arbete och levt livet som jag ville leva det kom jag tillbaka till storstaden. Det blev en gigantisk kulturchock - att plötsligt ha både pengar och ett 7-eleven på hörnet kunde jag inte hantera. Att jag dessutom i kände mig förvirrad i tillvaron gjorde att jag gick upp 20 kilo på bara några månader.
Senaste två åren har jag kämpat för att komma tillbaka till min bekvämlighetsvikt men inte riktigt lyckats.
Nu har jag återfunnit någotsånär själslig balans och känner att det verkligen är dags att ta mig tillbaka till den kroppsformen jag känner mig hemma i.

Jag är glad över att ha hittat Matdagboken och tror att det kommer vara ett fantastiskt hjälpmedel på min resa.

88 X
87 X
86 X
85 X
-börjar med matdagboken-
84 X
83 X
82 X
81 X
80 X
79 X
78 X
77 X
76 X
75 X
74 X
73 X
72 X
71 X
70 X
69 X
68 X

Visar poster från September 2010

28 september 2010 12:15
3

Målet i sikte...


Idag tippade vågen för första gången ner till under 78. Vilket betyder att jag har mindre än tio kilo kvar till målet :D
Det känns riktigt riktigt bra :)

<3
Läs mer Kommentera
7 september 2010 22:53
2

Att gå dit hjärtat vill

Idag var jag ute på en lång och mållös promenad. Lät stegen bära mig dit jag ville, hela tiden välja den vägen som ser mest lockande ut utan en tanke på vart den må leda. Jag upptäckte helt nya områden här i mitt lilla Järna, det känns härl...

Läs mer Kommentera
7 september 2010 19:28
2

Ångkokning - den bästa smal-snabb-maten av alla

Jag måste bara utropa ett stort HURRA för denna urenkla tillagningsform.
Om jag är trött och oinspirerad blir det ofta att jag ångkokar grönsaker, och det är alltid lika gott och frächt.

Gör så här:
Skaffa dig en ångkokningsinsats till din kastrull, IKEA...

Läs mer Kommentera
2 september 2010 10:53

Surdegs-frossa


Det är fullständigt ljuvligt (och fullständigt total-farligt ur ett kalori-perspektiv...) att vakna upp till doften av nybakt råg-surdegsbröd en torsdagsmorgon :)

Ska till Etnografiska museet i Stockholm idag, det får bli pulsmätare på och en rejäl pro...
Läs mer Kommentera