icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
17 december 2011 17:49
4

Gott

Idag hade jag blomkålsris till maten. Det var första gången jag provade på det och det var utmärkt istället för ris. Till det hade jag ugnsstekt kycklingfilé som jag fyllt med ost och soltorkad tomat och grillad paprika. Funkade bra som middag till mig. Som efterrätt blir det glögg och pepparkaka hemma hos en väninna. Ha en härlig lördagskväll och var rädda om er.

Kommentarer

  • 17 december 2011 18:15
    perjoh
    Stekt blomkålsris kryddat med spiskummin är min favorit till bl a kyckling.
  • 17 december 2011 18:49
    Vad är blomkålsris, hur gör man det?
  • 17 december 2011 21:36
    oh något nytt jag inte hört om, måste man testa
  • 18 december 2011 16:59
    Man river blomkål och kokar riset i en halv minut ungefär. Sen anv jag det istället for vanligt ris. Jättegott.

Logga in för att skriva en kommentar.