icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En novis som ska ändra våra matvanor utifrån LCHF principer så långt familjen tillåter.

Alla tips och idéer tas emot med tacksamhet.

Matdagboken ska vara mitt sätt att försöka kontrollera att jag gör rätt och se hur mina försök faller ut.

27/8 2010 uppnådde jag mitt mål 86kg, kände att LCHF är något för mig så jag har satt upp ett nytt mål på 78kg.
4 augusti 2010 10:20
2

Äggröra???


Varför blir det så fel? Kokade äggen länge för dottern vill har torr ägggula men när vi skalade dom var vitan lös nästan rinnig men vit. Gulan var fast, bara lite kletig - visst ska vitan bli fast först och sen gulan? Är det med rötmånad eller vad hönsen äter att göra? Någon som vet?

Kommentarer

  • 4 augusti 2010 11:38
    Shiizuka
    Ingen aning. Har aldrig varit med om att vitan är lös när gulan är fast. Låter skumt. Själv använder jag en äggkokare sen 1 år tillbaka, en av de bästa investeringar jag gjort. Jag använder den i princip varje dag och får perfekta ägg.
  • 4 augusti 2010 12:36
    Se till att hela ägget är täckt med vatten annars fördelas inte värmen helt och då kan det bli så där kletigt.

Logga in för att skriva en kommentar.