Allt i ordning?
... väntar ...
Så här brukar det inte se ut när jag lagar mat, bara när jag gör recept jag är obekant med och inte har någon känsla för tajmingen.
Givetvis har jag inte tinat kycklingen, så den väntar jag på, annars ska det bli en pad thai-inspirerad wok. I brist på groddar, det fanns inga i någon av butikerna häromkring, så blir det en blandning av sugersnaps, purjolök och vitkål
Jag är på vitkålen igen, ja
Jag brukar ta till den när jag vill utöka portionerna utan att för den skull öka på kalorierna. I en wok märker man dem knappt.
Det vore rätt gott att komma igång med regelbunden träning också, men det lutar inte åt att jag hinner ikväll fastän jag hade hoppats.
... om jag inte cyklar medan kycklingen tinar förstås? Litet pass är bättre än inget!
Så gör vi!
Ha det gott allesammans, så hörs vi senare!
Gillar
Kommentarer
-
Det där ser ut att bli riktigt gott, tur att man gillar grönsaker. Chili gör att mat blir så mycket smakfullare, en av fördelarna med thai, koreansk mat.
-
Vitkål är en fantastisk råvara! Ja, kål i alla former förresten! Det där ser ut att ha potential att bli en riktigt god rätt!
-
Jag älskar vitkålen med. Det ser väldigt gott ut
-
Mums 👌😋
-
Det blev sjukt gott, smakade nästan som en riktig pad thai också! Och bonusen, jag hann cykla medan kycklingen tinade, gör att jag är som den kaxiga myran nu - både mätt och nöjd och glad
-
Imponerad. Du avbryter bloggandet till förmån för att du ska hinna med lite av din av träning även idag. wow.
-
BirtheX, jag kom på lösningen medan jag skrev, och det finns begränsade möjligheter att spara utkast, så det fick bli så helt enkelt
Ibland är lösningen enklare än man tror, nu blev kvällen nästintill perfekt -
Oj! Där blev jag sugen på wok! Så där brukar det ju se ut när proffskockarna lagar mat. Förberett och enkelt. Slipper scrolla tillbaka hela tiden och kolla ”hur mycket var det nu av oljan etc, etc. Mycket imponerade och inspirerande😀👏
-
Magsi56, det blev superlätt att göra woken! Den ska ju tillagas på hög värme också, då var det rätt skönt att ha prylarna i närheten, färdiga att användas. Så kommer jag att göra även i fortsättningen när jag lagar wok, så slipper jag riskera att bränna något för att jag inte har allt i ordning först. Smidigt också om man vill kaloriberäkna ett recept, om man ändå ska mäta allt
Logga in för att skriva en kommentar.