Anade väl det
Idag stannade vågen på 71,8 vilket är -0,8kg sen igår och -0,1 sen utmaningen började. Jag håller koll :-)
En del av träningsvärken har börjat släppa, det är det jag ser effekterna av. Det bör hända mer den här veckan, om vi är överens kroppen och jag och det tror jag vi är nu. Sömn, återhämtning, näring och träning är i balans igen. Då bör det hända bra grejer med vikten.
Jag tog tiden igår på exakt hur lång tid det tar att göra egna pankopanerade fiskpinnar, vitvinssås, potatis och gröna ärtor och hela proceduren med fisken och såsen tar från start till mål 32 minuter, potatisen tog 38 minuter. Utan stress, jag gick och pillade i köket och pysslade lite. Om jag satte fart skulle jag nog kunna vara färdig snabbare än så. Det kan vara bra att veta, jag trodde helt ärligt att det tog längre tid. Fast då ska man ju komma ihåg att fisken la jag fram på morgonen så den var helt tinad när det var dags att börja. Har man fryst fisk blir nog tiderna andra.
Det är inte så stor tidsskillnad mellan att steka egna panerade fiskpinnar och frysta med andra ord. Den stora skillnaden ligger i hur mycket fisk man får för pinnen. Hemgjorda pinnar är 99% fisk med en liten krispig yta stekt panko, medan köptaspinnarna är en liten slamsa fisk i mitten av en rejäl panering.
Då vet jag ju vad jag föredrar...
Gillar
Kommentarer
-
Pankopanerade? Måste studeras..
Grattis till att vikten är på rätt väg igen! Jag väger mig aldrig då jag har mycket träningsvärk.... 😊
-
Tack! Jag väger mig varje dag, jag är så nyfiken :D
Panko är kanon om man vill panera saker men inte ha ett tjockt lager panering. Det behåller dessutom sittt krisp, det brukar inte vanligt ströbröd göra tycker jag, det brukar lätt bli lite blött och trist.
-
Grattis till viktnedgången !
-
Tack :)
-
Grattis till din viktnedgång måste kännas bra du jobbar ju på så hårt
-
Tack :-)
Logga in för att skriva en kommentar.