icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5991621
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
29 september 2013 10:33
2

Apropå stekta ägg och smör Pinglann

I Matdagboken, som använder livsmedelsverkets databas, är "stekt ägg" inklusive lite steksmör. Ägget beräknas vara ett ganska litet, 58g och till det har de lagt flytande Milda 5g. Så skillnaden mellan kokboken och Matdagboken är antagligen att kokboken specificerar 2 ägg stekta i lite smör, men när man lägger in två stekta ägg och lite smör så blir det mer smör än kokboken avsett eftersom det läggs in dubbelt s a s. Jag kunde inte svara i din blog Pinglann eftersom du valt att vara anonym. http://www.matdagboken.se/?p=forum&visa=trad&TradID=9726&Sida=1

Kommentarer

  • 29 september 2013 10:59
    Pinglann
    Då förstår jag. Tack snälla. Och ska se om jag hittar knappen för anonymiteten, nybörjarfel!
  • 29 september 2013 11:19
    Lätt hänt, Matdagboken har ju inte skrivit ut någonstans alls vad dt är man klickar i egentligen. Klart det kan bli fel då! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.