icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5997636
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
28 juni 2015 10:07

Det gick!

Igår stod det ultraintervaller på schemat, 20x1000m.  Det var galet varmt trots att jag väntade och gav mig ut sent, men jag genomförde varenda intervall. Halvmarafart den här gången, jag har inte kört så här mycket intervaller förut så lika bra att tagga ner lite. Egentligen skulle ultraintervallerna gått i milfart, men det får bli nästa gång. :-)


Bild: Äntligen fick jag testa hur det gick att springa i klänningen också!

Klänningen var jätteskön att springa i, sval och så lätt och tunn att det kändes som att springa oklädd nästan. Den är nästan lite för fin för att vara ett träningsplagg, visst ser det lite märkligt ut med vätskevästen? Men jag hade inte kunnat springa så långt utan vätska igår, så jag hade inte mycket val.

Vi köpte en smultronschersmin till balkongen och den blommar för fullt nu. Doften kommer indrivande med vinden emellanåt. En fyllig, söt doft av smultron. Vi har redan plockat jordgubbar och kryddorna älskar värmen och solen. Den stackars rabarben kämpar i motvind, den tyckte inte riktigt om att jag beskar den så hårt men det blev en väldigt god paj av den, så jag hoppas den repar sig snart så jag får ryka på den igen :-)

De små pelargonynglen vi köpte från Odla har rotat sig och växer så det dånar. Hoppas vi får se lite blommor på dem nästa år, hoppas de överlever så länge! Första året tycker jag brukar vara känsligast, om de ska klara att övervintra eller ej. Har de bara klarat en vinter så verkar de klara nästan vad som helst.

Jag är jättesugen på att göra egen leverpastej men skulle vilja börja med ett nybörjarrecept, alla verkar så invecklade. Eller så är det bara jag som är osäker, det kanske egentligen är buslätt?

 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.