icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5996188
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
4 mars 2011 09:53
8

Dillkött?

Funderade på att göra dillkött, och slogs av en tanke. Varför ska man ha lamm- eller kalvbog egentligen? Jag vet varför benet ska vara med, men varför inte nötbog? [LANK]http://www.alltommat.se/recept/Dillkott-6062[/LANK]

Kommentarer

  • 4 mars 2011 10:47
    magert kött kanske? Jag vet inte.. har inte ätit dillkött någon gång..
  • 4 mars 2011 10:54
    Ja, det är säkert något sånt att det ska vara visst magert och då är det lamm och kalv som gäller förmodligen! Tack :-)
  • 4 mars 2011 11:42
    Min favo är kalvköttet till dill kött men har gjort på fläsk med men det blir mustigare med kalv el lamm
  • 4 mars 2011 12:26
    Dillkyckling är oerhört gott!
  • 4 mars 2011 12:29
    Oh, kyckling lär inspirerande men hur gör man för att de tinte ska bli för torrt? Räcker det med såsen?
  • 4 mars 2011 15:14
    Sjud den lätt ca 15 min i hönsbuljong. Lägg ner filéerna först när buljongen börjat sjuda, så "stänger" de sig på en gång. Gör såsen, vänd ner kycklingen och och låt sjuda 20 minuter. (Majskyckling, visserligen dyrare, men smakar mer och är saftigare.) Servera med pressad potatis och grönsallad. Lycka till!
  • 4 mars 2011 15:43
    Oh, tack för receptet! Låter kanongott! :-)
  • 4 mars 2011 20:05
    Ja med kyckling skall jag prova med. Lät ju jätte gott

Logga in för att skriva en kommentar.