Dillkött?
Kommentarer
-
magert kött kanske? Jag vet inte.. har inte ätit dillkött någon gång..
-
Ja, det är säkert något sånt att det ska vara visst magert och då är det lamm och kalv som gäller förmodligen! Tack :-)
-
Min favo är kalvköttet till dill kött men har gjort på fläsk med men det blir mustigare med kalv el lamm
-
Dillkyckling är oerhört gott!
-
Oh, kyckling lär inspirerande men hur gör man för att de tinte ska bli för torrt? Räcker det med såsen?
-
Sjud den lätt ca 15 min i hönsbuljong. Lägg ner filéerna först när buljongen börjat sjuda, så "stänger" de sig på en gång. Gör såsen, vänd ner kycklingen och och låt sjuda 20 minuter. (Majskyckling, visserligen dyrare, men smakar mer och är saftigare.) Servera med pressad potatis och grönsallad. Lycka till!
-
Oh, tack för receptet! Låter kanongott! :-)
-
Ja med kyckling skall jag prova med. Lät ju jätte gott
Logga in för att skriva en kommentar.