Egen pasta - experiment #1
Kommentarer
-
De ser aningen tjocka ut men väldigt goda :P. Det här ska jag lätt pröva. Att jämföra det här med burkravioli blir ju skrattretande. Tror jag ska ge mig på en svampfyllning när jag testar :)
-
Jo, jag borde vågat kavla ännu mer men jag tyckte jag tog i så jag nästan kunde se bordet igenom dem :-) Fast nu vet jag ju det till nästa gång, degen hänger ihop väldigt väldigt bra. Det finns ingen anledning att låta den vara tjock :-) Åååh, svamp! Tack för tipset!
-
Det bör väl fan gå att trycka ner nästan vilket jävla skit som helst i en ravioli? Skaldjursravioli är ju också välbeprövat. Fast då ska man iofs gärna ha hummer :P
-
Findus eller vilka det nu är som gör burkravioli har ju förstört den maträtten för många, men det här var ju delikat. Tänk var mycket gott man kan stoppa in i de där kuddarna om man bara kommer på idén :-) Fast ska det bli fler pastaexperiment är det jag som skaffar en pastamaskin, för det var en satans deg att vara motsträvig. Jag svär på att jag kommer ha träningsvärk imorgon, antingen av degen eller marängerna.
-
Naiiiis :D
Logga in för att skriva en kommentar.