icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5996247
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
9 december 2010 20:07
1

Finemang

Idag fungerade allt som det skulle, lunchmötet på Pressklubben var riktigt trevligt och lunchen som serverades var inte allt för pjåkig varken ur kalorisynpunkt eller njutbarhet. De där mötena är inte särdeles viktiga egentligen, mest sociala grejer för att lära känna företagen som lanserar produkterna (Intel, AMD, Nvidia t ex) så att vi lättare kan hitta intressanta saker att skriva om. Frilansare vill ha något att skriva om och företagen vill gärna ha publiciteten. Sen bar det av till löpbandet. Tanken var att jag skulle pressa upp pulsen över tröskelpuls idag, och det gick väl si så där. Bara sista intervallen lyckades jag. Pulsen verkade oroande förtjust i att hålla sig runt 174, vilket är lägre än min tröskelpuls som är 176. Jag fick pirr i fingrarna och känslan av syrebrist så då måste jag ju pressat systemet en del, men inte så mycket som jag trodde. Lite sämre dagsform kanske, eller nått. För två veckor sen körde jag exakt samma sorts pass men då kom jag upp över tröskelpuls 3 av 4 intervaller. Idag nådde jag näppeligen upp över tröskelpuls på sista. Förra veckan kom jag inte upp över tröskelpuls alls. Läge att öka tempot? Jag tror det, för jag hann springa och fundera på annat och då springer man inte nära sitt max. Ikväll blir det wokade grönsaker och ris, jag fyller ut woken med mängder av finstrimlad vitkål som jag stekt hastigt i honung först innan jag gör resten av woken. Det blir så himla gott! Sen ger jag såsen lite sälta med japansk soja, lite styrka med chili och lite syra med mirin i lagom delar. Det är min älsklingssås.

Kommentarer

  • 9 december 2010 20:10
    Ferrari
    Hej där! Det med vitkålen i honung låter väldigt gott :) Tror att jag ska testa det imorgon. Kram /Ferrari

Logga in för att skriva en kommentar.