Gnällspiksdag
Kommentarer
-
Ge dig ut och spring när tiden blir så dags så ska du se att fötterna trampar iväg glada i hågen. Då försvinner det där halv kilot snabbt :D
-
Hoppas du har rätt, i de flesta fall fungerar det och det vore skönt att svettas lite.
-
"Vatten, vatten, bara vanligt vatten..." gissar jag att det blev av gårdagens intag :) Ja, du vet ju hur vikten kan förändras från dag till dag (lägger ju ut mina dagsresultat denna vecka som ett "bevis" på det) Underbart väder i Stockholmstrakten så lite frisk luft kanske får dig på bättre humör oavsett om du springer eller går.
-
Sannolikt är det så. Jag kan studsa ganska mycket i vikt ibland, fast det var ett tag sen jag gjorde det nu. -8 säger termometern här så om jag springer blir det på bandet, så slipper jag frysa (jag blir riktigt grinig när jag blir kall och humöret är inte det bästa som det är...).
-
Jag förstår dig mycket väl, så känner jag mig också tycker inte om att frysa och då tar jag en rask promenad på bandet istället, du är så bra på att peppa mig och jag vill ge dig en peppning, men gör som kroppen och du själv känner. Och ibland kan man inte alltid vara på gott humör, fast jag tycker nog du verkar vara en positiv människa. Och det du gick upp är ju inte mycket det går du snart av dig igen.
-
Tack snälla, du anar inte så glad jag blev av att höra det!
-
Jaa jag menade verkligen det av hela mitt hjärta.
-
Haha, va fan står du på vågen så ofta för :D? Man blir ju knas i huvudet av det. 2 kg upp, 2 kg ner, 2 kg upp, 2 kg ner. Frossa i rotmos är i alla fall bättre än att frossa i ostkrokar. Ge dig på pastan igen. Du blir ju helt lyrisk varje gång :)
-
Som en mal till lågan vet du, jag visste ju att det skulle visa + om jag ställde mig på den, lik förbaskat skulle jag upp på den :-) Tankeläsare där! Pasta blir det ikväll! Tagliatelle! :-)
-
Jag är förresten lika stel och ämlig fortfarande men nu har jag sprungit av mig den värsta frustrationen så nu är jag glad igen :-) Tänkte på er medan jag sprang, på vilka problem en del av er brottas med och hur ni kämpar och då kom jag på att om det värsta jag kan komma på i mitt liv just nu är att det är kallt, jag är sur och har vaknat på fel sida - då har man inte mycket att vara grinig för, och då vart det svårt att vara grinig längre.
-
Vad ska du ha till!? Jag ska göra köttbullar (1,2 kg) i en stor jävla gryta med hemmagjord tomatsås ikväll. Parmesan, lök, vitlök, chili, rött vin (maybe), tomater, blandfärs, persilja och massa annat - det fattas bara din pasta :D. Jag får köra på torrskiten!
-
En köttfärsås, lite åt bolognesehållet fast utan kycklinglevern då för det har jag ingen. Men den ska vara tomatig med lite olivolja, vin och örtkryddor. Parmesan att strö över :-) Den ska vara ganska tjock, så den följer med tagliatellen på gaffeln, är den för rinnig blir den svår att äta och vattnig och det tycker jag är lite tråkigt.
-
Santeli sant. Och satan vad gott det är med parmesan. Man behöver ju inte ha så mycket heller. Jag ska ha det i köttbullarna tänkte jag. När jag gör köttfärssås, eller tomatsås för den delen, så kör jag alltid på att den snudd på ska vara för stark när man provar direkt ur grytan. Annars blir den lätt så jävla tråkigt smaklös när den blandas med pastan. Bra att du använder vin i den också - muuuuuustigt ska det vara!
-
Precis! Pastan suger åt sig en massa smak så det blir inget kvar i köttfärssåsen! Det är det misstaget de flesta gör som tycker det smakar för lite men det ska vara drag i grytan före servering, då blir det lagom på tallriken :-) Få såsen bara sjuda så smakerna kommer fram ordentligt och överskottsvätskan ångar borde så blir det finemang och jäklar så gott det blir att klicka ut på hemlagad pizza dagen efter elle rpå varma mackor, om det blir köttfärssås över! Parmesan är en välsignelse till matlagningen, eller som bordskrydda för den delen! Synd att den fina är så himla dyr (men nån lyx ska man väl unna sig) :-)
-
Tunn pastasås är sorglig. Man äter spagettin och upptäcker att all sås ligger kvar på tallriken när du är klar :/
Logga in för att skriva en kommentar.