God kväll i stugan
75,4kg har vågen stannat på ett par dagar nu, det är 5,4 kg från mitt slutmål. Jag fick äntligen klart för mig att när man har 30% muskelmassa, genomsnittet ligger lägre beroende på vilka källor man tittar på, då är 65 inte helt rimligt.
Vikten 70 kg är alltså helt plötsligt målvikt, inte delmål.
Det känns spännande. Jag har sedan den 28 januari -24 då jag vägde över 100 kg tappat 14 cm runt bröstkorgen, 24 cm runt midjan och 18 centimeter runt baken.
Jag joggade en runda häromdagen, och insåg att det är kuperat i Småland. Åt alla håll. Det är backar överallt.
Älvdansen rullar fram över fältet utanför fönstret.
Bäst att inte störa.
Skulle önska att tranorna kunde äta i tystnad däremot, i gryningen går de och honkar så man kan bli galen, bara en liten bit bortanför brunnen.
Omelett-järn från Kjell o Company för 200:- är den perfekta lösningen om man vill ha omelett.
Jag använder 3-4 ägg (beroende på hur mycket annat jag ska ha i), på bilden är det 4 och några skivor rökt skinka, en liten skvätt mjölk. Väntar tills järnet är varmt, fyller upp till kanten.
Klart på cirka 7 minuter, när lampan slocknar. Jag brukar ta en stekspade och peta i mitten, för säkerhets skull.
Om man vill kan man trycka in andra saker i den, det är bara fantasin som sätter gränser.
Jag har övervägt pannkakssmet, kanske bananpannkaka? Tjockpannkaka? Vad mer skulle man kunna grädda i en sån där?
Just idag är det inte så här fint väder, det är orange varning för regn, men vi hoppas på en och annan fin dag till.
Lite fler löprundor genom skogen, fler kantarellpromenader också.
Sköt om er!
Gillar
Kommentarer
-
Vad duktig du är med vikten och träningen😊 tack för tipset av omelett järnet.
-
Tack Ann4
Gjorde kantarellomelett idag - det är hur enkelt som helst, man kan ha lunchen klar på under 10 minuter
-
Oj vilka fina resultat LadyG, grymt jobbat!! 💪 Härliga bilder med, blev hungrig men får skylla mig själv när jag loggar in här såhär sent..
-
Tack Johan!
Omelett har blivit en favorit helt plötsligt, omelettjärnet var en jättebra idé. Annars brukar jag mest göra äggröra av alltihop!
Logga in för att skriva en kommentar.