Gottis
Inga experiment i köket idag, däremot fiskfärsbiffar. De fiskfärsbiffar jag gillar att göra är egentligen i grund och botten ett recept jag började testa ur Mannerströms repertoar, jag är inte säker på att jag följer hans anvisningar eller proportioner längre (det var länge sedan jag hittade receptet) men jag tror inte han skulle misstycka om han fick smaka.
Steks i rikligt med smör och serveras med fördel till potatismos tycker jag, och helst gröna ärtor eller brysselkål. Det fungerar dock lika gott med kokt potatis och vinvinssås om det ska vara lite festligt.
Möjligen kanske jag hinner träna lite idag, men det är långt ifrån säkert. Jag har i alla fall blåst upp pilatesbollen nu, katterna lekte ju sönder den andra så jag fick en ny av min hjärtans kär som såg hur besviken jag blev när det blev pyspunka på blåbäret.
Vi får se hur det går helt enkelt.
Gillar
Kommentarer
-
Mums 😋
-
Smarrigt recept, det måste provas.
-
Såg gott ut, måste jag komma ihåg att prova.
-
Gjorde 13 ganska stora färsbiffar av 2 torskblock, och orkade 3 till middag så det blir väldigt mättande! Men de som blev över går att äta till lunch för det blev väldigt mycket mos över också så jag klagar definitvt inte
Logga in för att skriva en kommentar.