Inte illa
Igår testade vi kycklingköttbullar, inte alls dumt faktiskt! Det var ett bra alternativ till vanliga köttbullar, de där frysta som man kan köpa överallt.
Bild: Lite fetaost till kycklingköttbullarna var jättegott.
Grunden är fortfarande mycket grönsaker och mindre av det andra, och eftersom centimetrarna är på min sida fortsätter jag.
Motionscykel börjar bli rutin, det är inte alltid morgon när jag cyklar men det blir av. Det är huvudsaken. Det som är jobbigt är styrketräningen, den får mig att grymta och gnälla 😆
Allt som allt är jag rätt nöjd med den här veckan, även om vågen fnattar. Idag rapporterade den -0.9 men det tror jag inte riktigt på heller. Men jag fortsätter väga och mäta, förr eller senare lugnar den väl ner sig?
Det vore roligt om det stämmer att jag är nere på 84 kg, på väg mot 70-talet med stormsteg, men som sagt... Jag har inte fått förtroende för vågen riktigt än.
Vi får väl se hur det går framöver.
Ha en trevlig helg allesammans.
Gillar
Kommentarer
-
dessa köttbullar har jag brövat några gånger,helt ok. Duktig du är som cyklar iaf. Ha de gott
-
Tack pralin! Ja de var trevliga, Paula åt med god aptit hon också och 4-åringar brukar kunna vara svårflörtade annars.
-
Kycklingbullar är super!
Gubben brukar fixa till utav malet kyklingkött. Han blandar med fetaost i smeten för att få dem litet mustigare och fräser dem i olja. Blir supergoda:
Kycklingfärsbiffar
- 300 g Kycklingfärs
- 1 st Ägg
- 1 msk Färsk ingefära
- 1 st klyftor Vitlök Vanlig
- 1 msk Röd Currypasta
- 0.5 msk Japansk soja
- 1 st Lime
- 0.5 tsk Salt Fint
- 2 tsk Rapsolja
-
MAS63, vilket bra recept! Ja, man behöver något fett för att inte bullarna ska bli för torra, kycklingkött är väldigt magert annars.
Logga in för att skriva en kommentar.