icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5999736
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
21 mars 2011 00:21
3

Italienska kotletter

Om jag bara lyckas lokalisera kotletterna i boxen imorgon hade jag tänkt göra italienska kotletter: Gör små snitt i kanten på kotletterna. Stek dem i smör i en stekpanna ca 4 min på varje sida. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Koka bönorna enligt anvisning på förpackningen. Rör ut mjölet i lite av vattnet i en kastrull. Tillsätt resten av vattnet, grädde, fond och soja. Låt sjuda ca 5 min. Smaka av med ½ tsk salt och 2 krm peppar. Servera köttet på en färgglad trave bönor, tomater och ost. Ringla lite sås över som får bilda en liten spegel under bönorna. Njut. [FET]Portioner: 4[/FET] [FET]Tid: 20 minutes[/FET] 4 fläskkotletter (à 150 g) 1 msk smör 1 tsk + ½ tsk salt 2 krm + 2 krm nymald svartpeppar 250 g frysta haricots verts 2 msk vetemjöl 3 dl kallt vatten 1 dl matlagningsgrädde 3 msk konc kalvfond 1 msk kinesisk soja ½ burk soltorkade tomater, gärna strimlade (à 200 g) 30 g riven parmesanost (Receptet kommer från Laga Lätt, liksom bilden. Fast jag skippar nog pastan.)

Kommentarer

  • 21 mars 2011 01:46
    jennyb
    Attans vad gott...
  • 21 mars 2011 05:58
    sasssyy
    Ja det lät gott... och KÖTTIGT :-) Jag är ju inget större fan av griskött faktiskt... funkar i korv, som jag egentligen inte heller gillar *S* Och skinka som pålägg...annars undviker jag griskött men detta lät gott...får se om jag kan lura i gubben det nån kväll här
  • 21 mars 2011 07:02
    Marison6
    Detta provar jag gärna, låter gott!

Logga in för att skriva en kommentar.