icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5990280
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
18 april 2013 18:43
6

Korngryn?

Förutom att jag misstänker att man kan använda det som ersättning för avorioris i risotto, vad kan man ha det till? Istället quinoa och bulgur? Och vad har man i så fall [KURSIV]quinoa och bulgur[/KURSIV] till? :-)

Kommentarer

  • 18 april 2013 19:09
    Korngryn användes nog mer förr i tiden, i alla fall brukade min mormor göra korngrynskaka med stekt fläsk och rårörda lingon till. Det var jättegott kommer jag ihåg.
  • 18 april 2013 19:32
    Jo, jag misstänkte det, för det är förskräckligt svårt att hitta recept med korngryn :-)
  • 18 april 2013 21:00
    Halfdevil
    Du kan blanda kokta korngryn i brödegen. Blir ett gott, saftigt och mättande bröd av det. :)
  • 18 april 2013 21:06
    kaffe247
    Här fanns några recept. Bl.a ett bröd som såg bra ut. www.tasteline.com/Ingrediens/korngryn
  • 18 april 2013 21:12
    Baka? Det hade jag ingen aning om att man kunde med korngryn. Det hade jag aldrig gissat! Korngrynsbollarna såg goda ut också, att jag inte tänkte på tasteline. Tack [FET]kaffe247[/FET], dem hade jag glömt bort :-)
  • 18 april 2013 21:56
    lflickan
    Jag brukar ha det istället för pasta/ris/potatis.

Logga in för att skriva en kommentar.