Laxburgare
Kommentarer
-
Lyckliga dig som tycker om Lax. Själv är det ytterst motvilligt jag äter lax, gillar inte smaken, men äter ändå ibland.
-
Från början åt jag inte fisk alls, men man kan lära om sig. Man kan lära sig förvånansvärt mycket faktiskt.
-
Gurk vad? Chili/sörsur sås blandad med tex creme fraiche? Någon wasabi smaksättning borde funka. Ajvar relish eller ajvar relish blandad med lite creme fraiche smaksatt med salt peppar och lime. Finns nog en hel del spicy att ta till när man börjar fundera :) Frk M [LANK]http://padetrettio.blogg.se[/LANK]
-
Gurkraita .•1/2 gurka •2 dl matyoghurt (10%) •1/2 tsk salt •1 krm svartpeppar Dela gurkan på längden och skrapa ur kärnorna med en sked. Skär gurkan i ca 1/2 cm små tärningar. Lägg dem i en skål och blanda med matyoghurt och resten av vitlöken. Krydda med salt och peppar. Lime är ruskigt gott till lax också, fast jag skulle nog välja matyoghurt istället för créme fraiche. Men det är nog bara en smaksak.
-
Glömde [PUNKT]2 vitlöksklyftor
-
Tack! Frk M [LANK]http://padetrettio.blogg.se[/LANK]
-
Gurkraita? Jag kallar det Tzatziki och smaskens är det!
-
Indisk gurkraita eller grekisk tzatziki, same sh*t different name ;-)
Logga in för att skriva en kommentar.