icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5990553
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
24 april 2013 22:16
8

Laxburgare

Tillfälligt övergav jag de vegetariska experimenten för ett fiskigare äventyr, laxburgare. Lax är gott, men man blir lite trött på sina vanliga recept tillslut. Receptet påstår att det är laxfärsbiffar, men jag kallar det laxburgare för de fungerade alldeles utmärkt istället för hamburgare. [LANK]http://www.alltommat.se/recept/Laxfarsbiffar-10394[/LANK] Fast jag skulle nog velat ha mer kryddor, jag fegade nog ur lite faktiskt. Det går definitivt att göra något av det här, om man törs ta ut svängarna lite mer än vad jag gjorde. Kanske skulle haft en fräsch gurkraita till, eller något i den stilen? Jag vet bara att klassisk dressing inte fungerade lika bra till fisk som kött.

Kommentarer

  • 25 april 2013 07:50
    Yvve2013
    Lyckliga dig som tycker om Lax. Själv är det ytterst motvilligt jag äter lax, gillar inte smaken, men äter ändå ibland.
  • 25 april 2013 08:09
    Från början åt jag inte fisk alls, men man kan lära om sig. Man kan lära sig förvånansvärt mycket faktiskt.
  • 24 april 2013 22:23
    FrkM
    Gurk vad? Chili/sörsur sås blandad med tex creme fraiche? Någon wasabi smaksättning borde funka. Ajvar relish eller ajvar relish blandad med lite creme fraiche smaksatt med salt peppar och lime. Finns nog en hel del spicy att ta till när man börjar fundera :) Frk M [LANK]http://padetrettio.blogg.se[/LANK]
  • 24 april 2013 22:26
    Gurkraita .•1/2 gurka •2 dl matyoghurt (10%) •1/2 tsk salt •1 krm svartpeppar Dela gurkan på längden och skrapa ur kärnorna med en sked. Skär gurkan i ca 1/2 cm små tärningar. Lägg dem i en skål och blanda med matyoghurt och resten av vitlöken. Krydda med salt och peppar. Lime är ruskigt gott till lax också, fast jag skulle nog välja matyoghurt istället för créme fraiche. Men det är nog bara en smaksak.
  • 24 april 2013 22:27
    Glömde [PUNKT]2 vitlöksklyftor
  • 24 april 2013 22:27
    FrkM
    Tack! Frk M [LANK]http://padetrettio.blogg.se[/LANK]
  • 24 april 2013 22:58
    Gurkraita? Jag kallar det Tzatziki och smaskens är det!
  • 24 april 2013 23:00
    Indisk gurkraita eller grekisk tzatziki, same sh*t different name ;-)

Logga in för att skriva en kommentar.