icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5997172
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
17 mars 2013 09:48
2

Lite ner

Ytterligare ett litet minus idag, -0.2. Vågen stannade på 65.3kg. Lite bekymmersamt, eftersom det förmodligen betyder nästan helt tomma glykogendepåer och jag ska springa långpass (30km) idag. Men det får gå ändå, jag har ju andra energiresurser som kroppen kan ta av :-) Vi planterade om den äldsta hoyan igår, den har stått i samma gamla kruka så länge jag kan minnas men nu var det dags. Hoppas den överlever chocken, det vore hemskt synd om den dog eftersom jag fick den av min mamma så hoyan är garanterat 7 år men gissningsvis över 10 år. Krukan den stod i hade spruckit och den före detta vita plasten var gul av ålder så det var verkligen dags, fast det är läskigt att göra så mot en växt som bott så länge i samma kruka. Jag fasar för när vi ska ta hand om vår High Chaparall, den är högre än jag, äldre än hoyan och behöver snart ny kruka den också. Den vet jag inte ens hur vi ska börja brottas med, hittills har jag bara fyllt på jord ovanifrån för att köpa mig tid... Groddarna växer så det knakar, sojabönorna skulle förvällas innan man kan äta dem står det på förpackningen men det står inget om hur länge de ska kokas? Jag ska nog odla krasse endera dagen, det var länge sedan! Och gott är det! Det är vår, jag har börjat odla saker igen. Då är det vår. Jag provade att göra hummus, men det gör jag nog inte om. Det föll inte mig i smaken kan man väl säga, jag föredrar kikärtorna som de är i så fall. Eller med lite hackad rödlök, persilja, olivolja, spiskummin och chili. Nåja, nu har jag testat.

Kommentarer

  • 17 mars 2013 12:10
    utter
    Så bra jobbat! :)
  • 17 mars 2013 12:22
    Gillar inte heller hummus lite speciell smak. Lycka till på lååång passet!

Logga in för att skriva en kommentar.