Lycka!!!
Kommentarer
-
Åh gu så gott! Jag brukar köra dem i ugnen med lite olja, salt o peppar tillsammans med kycklingfilé.
-
Vad glad jag blir när du är lycklig. Kan du inte beama en? Och jag är glad över att älsklingen sått ruccolasallad så jag kan gå ut och nypa blad och lägga på tallriken ihop med tomater och ringla olivolja (som jag hittade en jättegod grekisk idag) och flingsalt över. MUMMA!
-
Vilken fröjd. O Bryssel är så gott till renskav. Plantar egna brysslar jag da. Gott gott är det. Tycker inte om ruccola jag da. Smaklig spis
-
Då får jag behålla ruccolan :) Försökte med egen bryssel en gång, men kålmasken åt upp dem innan jag hann :)
-
Med lite lite salt på...*lycka* Jag satte i mig större delen av påsen, och den vägde 550g .... Tur att man inte blir grön av grönsaker :-)
Logga in för att skriva en kommentar.