icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5997108
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
2 maj 2010 18:22
3

Nyttigt godis, lite motsägelsefullt kanske...

Men jag tror det går att åstadkomma godis som är lite nyttigare, om man har tillgång till en spis, ett vattenbad, mörk choklad, några droppar olja och frukt. Nästan vilken frukt som helst går bra, såtillvida att banan måste doppas i sin helhet för att inte bli brun medan t ex apelsinskivor kan doppas till hälften och pryder på så vis fatet med sina två kontrasterande färger. Druvor, kiwi, ananas, apelsin, banan, jordgubbar och physalis är frukter som går utmärkt att chokladdoppa. Man kan doppa i vilken choklad som helst så välj en du gillar. 100g choklad räcker till ungefär en liter normalstora jordgubbar. Det blir väldigt mycket kan jag säga, men också väldigt gott!
 

Kommentarer

  • 2 maj 2010 20:24
    Oj villken bra och god ide! Tack för tipset. Jag kanske använder det redan i slutet av veckan. Kram Vivan
  • 2 maj 2010 22:10
    lflickan
    Det är himla gott att doppa frukt i choklad. Har bara provat med genom chokladfondue dock men det är sjukt gott.
  • 2 maj 2010 22:15
    Såg verkligen gott ut :) Och choklad som är så gott. Ska nog testa de till helgen, istället för något annat dumt.

Logga in för att skriva en kommentar.