icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5993256
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
31 december 2012 22:16

Paj!

Jag älskar paj! Kastar ner recepten här så jag inte glömmer hur jag gjorde, för den här gången blev det gottis! [FET]Pajskal[/FET] [FET]Deg per paj[/FET] 150g smör 180g mjöl 1 ägg [FET]Fyllning 1[/FET] 300g rökt skinka 100g parmesan äggstanning [FET]Fyllning 2[/FET] 340 g räkor Massvis med dill äggstanning [FET]Fyllning 3[/FET] 300g varmrökt lax Inte fullt så mycket dill äggstanning [FET]Äggstanning till 3 pajer[/FET] 12 ägg 5dl ovispad fetgrädde Förgrädda skalen i 225 grader i 10 minuter. 225 grader mitt i ugnen i närmare 40 minuter, täck pajerna mot slutet med folie eftersom de kan bli lite mörka annars. Sänkte temperaturen till 200 grader när det var 10 minuter kvar. Till efterrätt fyllde jag ett pajskal med jordgubbar, svartavinbär och finhackad rabarb och serverade bärpajen med urvalet vaniljvisp, vispad grädde och marsansås så att alla skulle få rätt sorts sötma till sin gom. Bärpajen åkte 30 minuter i 200 grader varm ugn och stod och eftergräddade sig under folie i 10 minuter före servering.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.