Pizzabak och stretch
Jag älskar vår bakmaskin. Det är egentligen älsklingen som är fena på att hantera den, men jag gillar resultatet. Inte nog med att man kan baka vanligt bröd i den, den kan göra deg också. Närmare bestämt en så gott som perfekt pizzadeg. Med bara lite justering av proportionerna i grundreceptet så blir den perfekt, samma sak med grundrecepten för bröd. Om man bara ändrar lite, lite så blir bröden otroliga. Så idag har vi ätit räkpizza och lyxat till det lite, men med tanke på att jag tillslut landande på ett underskottt på närmare 3 000kcal igår så är det ingen panik idag. Nya tag behöver jag inte ta förrän på måndag.
Fast jag tog tag i den annalkande stelheten och stretchade mjuk i en halvtimma. Ska man skriva upp det som träning? För ovanlighetens skull blev jag genomsvettig nämligen..!
Kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar.
Ingen har kommenterat detta inlägget.