icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5998247
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
20 mars 2011 23:22
6

Tacopizza - en god idé på mer än ett sätt

Resterna av gårdagens tacos blev en underbar pizza ikväll. Köttfärs, färdigstekt och kryddig, blandades med ost och majs. Tyvärr hade vi ingen chorizo annars tror jag det hade passat perfekt till. Lite lök, mer ost och 12 minuter i 225-gradig ugn. Ett utmärkt sätt att använda rester till något njutbart.

Kommentarer

  • 20 mars 2011 23:29
    Det brukar lagas i vårt hushåll också. :)
  • 20 mars 2011 23:31
    Visst är det en bra idé, så man slipper kasta mat? Jag trodde inte majs på pizza skulle vara gott, men det blev ju kanon!
  • 20 mars 2011 23:35
    Något som också är väldigt gott att göra på överbliven tacofärs är stekt ris, bara att slänga de grönsaker, bönor eller vad som helst man har hemma. Eller koka lite pasta, blanda i, riven ost på toppen, in i ugnen - Voila! Tacogratäng! :)
  • 20 mars 2011 23:42
    Tacogratäng var alldeles för länge sen! En bortglömd goding! Tack för påminnelsen! :-)
  • 20 mars 2011 23:43
    Varsågod! :)
  • 21 mars 2011 01:48
    jennyb
    Jag har alltid majs på hemlagad pizza, det är läskigt gott... Och så klart massor av skinka eller köttfärs... Mums;)

Logga in för att skriva en kommentar.