icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5997276
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
6 september 2012 10:32

Verkar bli bra

Klockan är fortfarande förmiddag och jag har redan fått det mesta som behövde göras under dagen gjort. Vad hände nu, kan man undra... Ja det blir så när folk svarar på mail pronto istället för att vänta till dagen efter, skickar de bilagor man behöver första gången de mailar och svarar i telefon på första försöket. Det mesta av min tid verkar gå åt till att vänta på andra. Eller, så känns det men det är säkert inte så illa egentligen. Eftersom jag redan är klar med det jag behövde få gjort inför morgondagen, imorgon är det möten större delen av dagen så jag hinner inte skriva ett jota då, kan jag göra sånt jag inte trodde jag skulle få tid till alls idag. Som jogga. Hösten är som vackrast nu, så jag passar på. Vi åker ut till kolonin på lunchen. Väl där plockar vi äpplen, kålrot och rödbetor, skördar lite av de sista rabarberna och eventuellt morötter om det finns några kvar och sen joggar jag hem medan sambon bär hem skörden. Rotmos på egna rotfrukter är faktiskt lite godare än mos på köpta rotfrukter. Så är det bara :-) Jag ska göra äppelpaj på egna äpplen också, det har varit ett av målen med hela våren och sommarens idoga vårdande av äppelträden, så nu ska det banne mig bli smulpaj. Rabarberna ska jag skära till och frysa in, det är så gott att ha i frysen och göra het kräm på när vintern är som kallast. Rödbetorna ska jag koka, skiva och sen gratinera i ugn med getost. Serveras med flingsalt ovanpå, hur gott som helst! Höstens läckerheter från trädgården. Livskvalité kallar jag det.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.