icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5995973
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
14 januari 2012 12:00
3

vitkål <3

Lokala affären hade ett jätteparti vitkål hemma, så jag gjorde en rejäl laddning kålpudding igår. Det måste väl vara en av de mer praktiska maträtterna ändå? Mättande, massor av vitaminer och mineraler och väldigt gott. Vanlig strimlad vitkål är också gott förvisso, men kålen i en kålpudding är speciell eftersom den tagit smak av kryddorna, köttet och buljongen. Jag använder mycket lite sirap när jag steker kålen, så lite att det kanske inte ens behövs egentligen eller så gör det någon skillnad trots att man inte känner smaken av sött? Det vet jag inte. Jag bara älskar slutresultatet :-) Jag överväger att ta en vilodag idag, ladda batterierna lite och se om jag inte kan få på ett långpass imorgon. Helst utomhus, på löpband om vädret inte låteer mig vara ute. Vi får se hur jag gör. Träningsvärken är nästan helt borta nu, tack och lov.

Kommentarer

  • 14 januari 2012 12:08
    Det är ju i prinip så man gör en kålpudding, skillnaden är jag jag dumpar alltihop att stekas i en ugnsform istället :-)
  • 14 januari 2012 12:08
    O där sa du nått, det ska jag laga, har ju kokat massor me vitkålsoppa men det är gott me kålpudding eller dolmar,, Vila du, du behöver det helt säkert, här blir det Crossen o prommis me hunden, ha en kanon dag idag
  • 14 januari 2012 12:08
    Eller, ja jag försteket kålen lite med kryddor men sen blandar jag alltihop i en form (förstekt kål, rå köttfärs, buljong, mer kryddor, vatten) och låter det stek klart i ugnen :-) Så nästan samma, men kanske inte riktigt :)

Logga in för att skriva en kommentar.