Nya smaker
Så... några arbetskamrater drog med mig till en tysk resturang idag - och eftersom jag ändå är i en period då jag letar efter nya smaker och aldrig testat Tysklands så... ja varför inte..?
Reflektioner på det...
Jag tror inte att jag kommer att äta surkål igen om jag slipper. Det funkar om man tar något annat på samma sked men nej, där gick gränsen. Men viltkorven var jättegod - och tyskarna är helt okej på efterrätter också - (hade jag aldrig trott om någon sagt det)
Gillar
Kommentarer
-
Smaken är som baken - delad
Själv älskar jag surkål - men den måste vara krispigt syrlig i smaken , gärna lite vitt vin och kummin i !
Ibland blir man serverad tveksamma varianter som är ...inte direkt så goda
-
Det blir ju mer surkål över till dig om inte alla gillar den ;)
Tror att sårkålen jag fick var syltad men jag kommer inte ihåg just nu.
Tyvärr så dricker jag inte alkohol så jag kommer inte kunna testa ditt bästa tips, men tack ändå.
Logga in för att skriva en kommentar.