Alla tre STORA öringar gick åt på dagens släktmiddag!
Kommentarer
-
Lät som an kalas middag, hur lagade du Öringarna
-
Jag lade lite hackad lök i en smörad form. Sedan lade jag fiskarna ovanpå, tillsammans med gott om finhackade champinjoner och öste på en hel flaska rödvin plus två fiskbuljongtärningar. Täckte med folie, in i ugnen i 225 grader i en timme... Sedan öste jag av spadet i en kastrull och kokade ihop (till hälften, ungefär). Därefter vispade jag i 250 g smör, kokade upp och öste över firrarna (som jag nu lagt upp på uppläggningsfat), klart!
-
Okej lät smarrigt,, måste testa nån gång,, Mycke folk eller??
-
Nä, varken faster med familj eller hans fadderfamilj kunde komma. Så det blev bara mormor & morfar och farmor & farfar. Men det var ju tur att jag inte gick på fiskförsäljerskans försäkran att firrarna skulle/borde räcka till ytterligare 4-6 vuxna!!
-
Visst är det så att man måste ta i me mat, det går mer än man tror, o är det gott så ja då drar det i väg
-
Serverade kokt pressad potatis till (det lär ju finnas folk som äter sån`t), men nya rön verkar ha slagit igenom... folk tog ett par matskedar potatis, på sin höjd! Eller ingen alls. Knappt något bröd heller. Men salladen gick åt!
Logga in för att skriva en kommentar.