Panna cotta med kanel & choklad
Kommentarer
-
Utan socker och utan ersättning, vad ska man med det till?! Jag hade i gelatinblad, kanel, vaniljpulver och lite lite kakao, samt planerer att strö riven mörk choklad över vid servering :-)!
-
O va gott me Pannacotta,, men hur lagade du den??? utan socker eller me ersättnign? Ja jag tycker du är tuff i tryne me dina grädd intag! Hua jag ryser bara jag tänker påt ju, Massor me kaffe här innan staden ska göras osäker
-
Pannacottan låter smaskens :) 2 dl grädde till frukost skulle inte ens en fettoholic som jag få i mig. Snyggt jobbat Xara! Ha en alldeles underbar dag, med eller utan tennis! Kram!
-
Lät mumma Xara....läste du mitt hallonmums jag ska göra? Har du provat ngt liknannde med mascarpone?
-
hej det låt jättegott. Pannacotta är gott i alla former tycker jag. hälsn yrla
-
Okej då ska jag prova nån gång. Hoppas det smakar gott. Låter smarrigt
-
Pannacotta blev så där: alldeles för fast i konsistensen trots att jag hade högt hälften av gelatinmängden i receptet (hade inte mer gelatin hemma). Antagligen behövs det bara väldigt lite! Smaken var det inget fel på, särskilt med mycket riven mörk choklad ovanpå... :-)
-
okej då ska jag prova men med super lite Gelantin da,,
Logga in för att skriva en kommentar.