Snö och isgator
Kommentarer
-
ja nu e man skapligt less på det vita, börjar det bara tina så försvinner det säkert snabbt. Säg till kocken vad du vill ha på tallriken, det brukar alltid gå bra tycker jag, så slipper du dusten med kompisarna varje ggr Ha de gött...
-
AVSKYR var ordet, sa Bull. Här regnade det igår och jag såg ljus i tunnel. Det tog på både snö och is. Inatt har det snöat :( TONGA! Kämpa på med att kartlägga restauranger med ätbar mat! Hej hopp!
-
Men våra lunchrestauranger har inte så mycket att välja på, tyvärr. Är det fisk, är den panerad. Är det kött, är det på sin höjd några slamsor i en mjölredning. Är det något med köttfärs, är det mer tillsatser än köttfärs i det. Alla asiatiska restauranger verkar bygga sin mat med socker som huvudingrediens. Igår åt jag ju iaf ribs: gott & bra (även om marinaden förstås var sockerbaserad ;-)), men LITE. Det kostade 95:- för 5-6 ben och en massa potatis & sallad. Det går INTE att be om att bara få kött: då får man betala för två portioner...
-
Det är ett otyg. Jag fattar inte att restaurangern inte är medvetna om vad deras potentiella kunder efterfrågar. Undrar hur många fler gäster de skulle få om de hade olika dietalternativ (som de ENKELT kan fixa utifrån ett och samma grundkoncept) OCH ett vettigt vegetariskt alternativ (alltså inte råkost eller pasta med tomatsås :)) Vi kanske skulle slå oss på konsulteri?
-
Ja det skulle vara något! Apropå sallad som vegetariskt alt, MÅSTE jag berätta om när jag beställde en grekisk sallad till lunch en gång (för länge sedan). Medan jag satt vid bordet och väntade, såg jag en servitris komma ut till det allmänna salladsbordet (som ingick i lunchen!) med isbergssallad, tomat och gurka. Hon la upp en hög på en tallrik och placerade en liten bit fetaost ovanpå. Tadaaa! 90:-
-
Konsulteri och sallad àla 90 kr..DET klarar jag ...tom i dag!! Jag skulle ha en vegetarisk pytt en ggr o får ett halvstekt ägg på. inte ens vitan var stekt men då fick Tanta horn o sa att - Jag ville ju ha vegetarisk ? Svar : Det ÄR vegetariskt.. Jag : Men det ligger ett rått foster högst upp !!!! Jag är ju en stooor (idubbel bemärkelse haha) ägg ätare, men ibland så blir jag bara "sån" Restauranger borde ha krav på sej att kunna servera GI-kost tex det kan ju lätt varieras till massa annat och MÄNGDER med folk väljer GI när det går
-
Ja, de har en del att lära. 90 prupp för en buffésallad. BLÄH! Och jag fick förslag på kyckling en gång som vegetariskt alternativ :)
-
En vegetarisk kyckling, intressant :-D! *ser framför mig sådana där häckar som man klipper i djurform* Nu har det regnat heeeela dagen här, men bara småregn: om det absolut måste regna vill jag ha ett ordentligt skyfall som fullständigt sveper bort varenda snöprick överallt!!
Logga in för att skriva en kommentar.