Vilken eftermiddag...!
Kommentarer
-
Här står det ju :) Låter urgott. Borde funka med 17 % prästost också. Eller hur ;) Har du hittat receptet i receptboken här på MD?
-
Låter som en härlig söndags em. Här är det grått och blåsigt ev regnar det snart. Var det brödet här från MD du bakade?
-
Japp! Fast jag bytte linfröna mot en blandning av physilliumfrön & sesamfrön (man tager vad man haver). Och så hade jag i vanlig ordning i lite mer av allting än vad det stod i receptet, jag är INTE så bra på det där med exakta mått. Prästosten din låter MAGER, hua!! Bättre kan du! :-D
-
Man tager vad man haver sa Kajsa Varg. Skall kolla den tror jag har ett annat recept som är snarlikt. Ja minst 26% måste det väll iaf vara*L*
-
:D Jag har 25 % chevre också. Och visste borde det gå att ta kvarg 1 %. ;) Härrör du, de för brödkryddorna - vad innehåller de? Man borde kunna få ihop nåt liknande med det dom finns i kryddhyllan, tycker jag. Jag är också en sån där dom tar mer av allt. Inbillar mig att det säkert blir godare så.
-
säkert kumin,anis och fänkål i bland påse
-
Asch "brödkryddor" skippade jag helt, vet inte ens vad det är för något. Kan inte ha någon betydelse, mitt bröd var UNDERBART gott ändå, sådeså!
-
Isch, bara sånt dom är läskigt i bröd. Jag tror jag hoppar brödkryddorna...
-
*L* tur smaken är som baken*L* Jag gillar dessa kryddor men de får ju inte ta över
-
En sak till, i receptet står det väl nå`t om 220 g "kvarg" eller vad det var?? Jag använde hur som helst 300g (1,5 paket) philadelphiaost, om det kan ha någon betydelse för slutresultatet??
-
*L* ja vem vet. Något syrligare i smak kanske
-
För övrigt anser jag att mängder i recept, MÅSTE motsvara de mängder som respektive ingrediens går att köpa i!!
-
Pst. Om det är receptet här ifrån så står det 250 gr kvarg 10 % eller ricotta ;)
-
funkar säkert med mosad keso med
-
Och philadelphiaost (300g) som sagt! (HIMMEL vad petiga folk kan vara, då!). Exakt hur gör man mosad keso? Allt blir rätt mosat i min matberedare när jag använder KNIVEN, det enda tillbehör jag för övrigt använder...
Logga in för att skriva en kommentar.