GLASS!
Kommentarer
-
Åh vetdu! Om du mixar kvarg och philadelphiaost och grädde tillsammans med typ hallon om du gillar det, då blir det som riktigt gammaldags glass! Så himla gott! Om du vispat det så går det fint att frysa in :) Annars kan den bli ruskigt isig.. (köpe-glassen blir också isig, om det är den LCHF-glassen med rött lock på som du tänker på. Jag har smakat på den med vaniljsmak) Hoppas den finns! Om den inte gör det så finns det iaf jättegoda alternativ som vi får äta :)
-
Är det Alvestaglassen du fått nys om? Eller göra själv
-
Tack för tipset! Ska absolut testa det! :-) Ja, det är den med rött lock (alvestaglass). Har hört att den inte smakar som riktig glass men att den är helt okej. Läste vad den innehåll och den innehåller nog en hel del vatten så jag förstår om den blir isig. Men jag ska i alla fall testa den. Om den smakar bra får den bli mitt substitut till vanlig glass. :-)
-
Missmullig: Ja, det är alvestaglassen
-
Tummen upp för bra substitut!! Återkom gärna med uppdatering när du smakat! :)
-
Som sagt kom med ett utlåtende har ej provat den då den inte fanns där jag kollade
-
Blifast och missmullig: Ja, det ska jag absolut göra! :-)
-
Vill du göra egen glass har du två recept i LCHF-kostare gruppen
-
Jag gör egen glass på vispgrädde, ägg och pyttelite sötrix, samt smaksättning av något slag. Tycker att det blir fantastískt bra, lite beroende på vilken smaksättning jag väljer!
-
#Xara dit recept finns i gruppen. Jag knycket det av dig*L* Hoppas det var oki
-
Tja som vanligt är ju mina recept inte mycket till recept ;-), så ta vad du tycker funkar, haha! (Allvarligt, FÖLJER alla ni andra recept till punkt och pricka, exakta mått, ordningen på hur de ska mixas osv?! Själv scannar jag ungefärliga ingredienser lite översiktligt och efter tycke och smak och sedan när jag väl sätter igång, höftar jag ihop det som jag tycker verkar bli bra... :-o)
-
Jag är sådan att jag läser receptet gör ev en gång efter det sen höftar jag så läng det inte handlar om bakning för där är jag ur usel(bristande intresse)
-
Hm... kanske något att testa... ;-) Jag hör till dem som oftare än inte misslyckas med muffins (till coh med treåringar kommenterar statusen på mina muffins), vilket lär bero på att des ska vara så HIMLA noga med mängden på råvarorna i bland annat muffins. Tacka vet jag pannkakor, bara man har tillräckligt många ägg hemma, blir det ALLTID bra!!
Logga in för att skriva en kommentar.