Morsdag
Då var det morsdagsbuffé på restaurang som gällde. Förrättsbordet bestod av lax, ägg, ägg-kräftsallad, sill, nypotatis m.m.
Huvudrätten beställdes till bordet (jag valde oxbiff) och dessertbordet var ingen höjdare (som tur) med lite rabarberpaj och hallontårta.
Men man äter ju alltid sig mätt på förrätten... Åtminstone jag! Varför gööör man det?
Så efter att jag proppat i mig en lite-större-än-normalt portion fisk, sill och sallad så tvingar jag i mig en biff. Detta för att biffen är så god, och jag är snål. Fast egentligen var biffen seg och smaklös. Så varför tvingar jag mig att äta den?!
sedan sitter man där och kvider för att magen är sjuk. Men då är det dags för desserten...
"jamen nog måste man ju ta lite dessert!".
Efter det kändes magen sprickfärdig, och jag ångrade att jag åt biffen. Jag kunde inte ens sitta bekvämt. Ville bara lägga mig raklång på golvet och kvida.
Så mätt som jag var idag har jag nog inte varit på flera år. Säkert senast när jag var typ 16år på Silja Lines Buffé. Men där är dessertbordet oftast jättebra!
Hoppas någon känner igen sig.... :]
Kommentarer
-
I Sverige är det Mors dag den 30/5. Stakars din mage hoppas den mår bättre nu
Logga in för att skriva en kommentar.