Planering är A och O
-att planera sin matdag för att inte hamna i de där fällorna, som man inte vill hamna i.
-att ha bra ingredienser hemma så att det går att förbereda en vettig lunchlåda
-att inse hur mycket tid jag faktiskt sparar på att förbereda kvällen innan (som tex koka ägg till frukost)
-att njuta av varje dag och dess innehåll!
Dessa filosofiska tankar slog mig när jag som bäst gjorde morgondagens lunchlåda bestående av matvetesallad med soltorkade tomater, pumpafrön och broccoli med tillhörande rostbiff. Passade dessutom på att koka äggen till frukosten imorgon så finns ju möjligheterna att ta en rask promenad innan frukost imorgon.
Nu ska jag sova! God natt!
Kommentarer
-
Jag brukar försöka fylla i hela dagens mat på morgonen, faktiskt lättare att sköta maten då. Man vet ju vad man har att förvänta sig under dagen :) Tack för din fina kommentar :)
Logga in för att skriva en kommentar.