icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Välkommen till min blogg! Jag äter fantastiskt god och mättande LCHF-mat sedan 2 år tillbaka, har både gått ner massor i vikt, men det bästa, jag mår väldigt bra och upplever stora hälsovinster! Framförallt är jag numer väldigt aktiv på att träna och motionera med bättre kraft och resultat!

Fick en viktuppgång under senhösten och julen, då jag plötsligt fick för mig att börja äta kolhydrater igen. Det gick snabbt uppåt på vågen igen. Följ min resa nu när mina bästa redskap för att må bra är matdagboken, LCHF och träning! (och sång!) ; )
22 februari 2010 20:52
2

LCHF+träning dag 22


Börjar visst bli gammal och senil. Skyndade från jobbet för att hinna på dansaerobics 17.45. Kom dit med andan i halsen, mörkt och tomt i salen. Passet började 18.45...

Nåja, inget att deppa över, hann hem igen, och klämde i mig 4 ostskivor med smör för att få litet extra kraft till passet, och åkte tillbaka och körde på!

Idag åt jag lunch ute igen, det går ganska bra att äta LCHF ute om man hittar restauranger där man kan plocka sin mat själv. Idag var det thailändsk fisk o skaldjursgryta i kokosmjölk, hur bra som helst. Smakade även pyttelitet från en kycklingrätt m chorizo, och tog bara litet grönsallad, cremefraicedressing och coleslaw till. Det blev ca 700 kcal, men det är ju inga problem eftersom jag både promenerat en halvtimme på morgonen och tränat till slut ikväll.

När jag kom hem hade maken fixat supergod middag. Ja, jag vet, jag är litet bortskämd när han är hemma, han lagar jättegod LCHF-mat! Idag kycklinglårfilé i cremefraiche fransk senap och riven prästost och litet rökt skinka, serverat till ugnsrostad broccoli (prova det, det är så galet gott!) steklök och champinjoner.

Ha det bra nu allihopa!

Kommentarer

  • 22 februari 2010 21:59
    Ugnsrostad broccoli? Låter jättegott, det måsta jag prova. :)
  • 22 februari 2010 22:36
    Ja gör det! Lägg ut färsk broccoli på en plåt, ringla olivolja över och lite flingsalt, ca 20-30 minuter i ugnen, 225 grader. De blir frasiga och smakar jättegott som tillbehör! ; )

Logga in för att skriva en kommentar.