LCHF+träning dag 62
Påskhelgen avslutades med en fantastisk middag. Kycklinglårfilé som puttrat i ugnen i grädde, vitlök o parmesan, till rostad brysselkål (med pressad vitlök, lite olivolja, pressad citron och så gratinerad med lite nyriven parmesan, galet gott!!!) och till det en väldigt god sallad med blandade gröna blad och finstrimlad rödkål, rädisor, avocado, rostade valnötter och som smaksättare lite smulad ädelost.
Har definitivt fått i mig massor med nyttigheter utan att lägga till vare sig pasta, potatis eller bröd. Och det där med fettet tycker jag är intressant. Andra som inte gillar lchf (har kanske inte ens provat eller satt sig in ordentligt i hur det fungerar) tror att vi sitter och moffar i oss obegränsat med äckligt fett...sanningen är väl att vi bytt bort alla kemiska tillsatser som försöker likna grädde och smör och äter dem naturligt istället i måttlig mängd, med en skillnad: vi gör det inte ihop med kolhydraterna så att det lagras i kroppen eller i våra kärl. Det är kombinationen fett och kolhydrater vi undviker, och på det sättet kan vi också använda det naturliga fettet som vi tillför som energikälla, det går lika bra att träna på.
Dagens långpromenad blev bra också, fick ihop en dryg mils promenad, det enda som saknades idag var vårsolen...
Keep up the good work everybody!
Kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar.
Ingen har kommenterat detta inlägget.